close
Menu

DAGS FÖR SERVICE - Traktorer

DAGS FÖR SERVICE - Traktorer
DAGS FÖR SERVICE - Traktorer

BRONS

Expertcheck Traktor, För traktorer 5 år eller äldre.

Allt detta ingår: Kontroll funktion/slitage drag, kontroll slitage leder, rundsmörjning, kontroll tillgängliga nya mjukvaror. Byte av motorolja & filter. Vi lämnar även 10 % på övrigt arbete samt reservdelar. Vid denna kontroll ingår även montering och registrering av CESAR DataTag Stöldskydd med spårbart DNA (värde 3500 kr).

Pris: 5000 kr ex moms 

SILVER

Serviceavtalskund

För dig som har serviceavtal erbjuder vi mellan 1 november 2016 och 28 februari 2017 ett bra pris på service av din John Deere traktor. 10 % rabatt på reservdelar i samband med servicen. Under serviceen byts alla oljor och filter, påfyllning vid samtliga smörjpunkter, kontroll av batteri, kontroll av glykol samt uppkoppling med servicedator för avläsning av eventuella felkoder.

GULD

Green Light Service (Klassikern)

Fullständig genomgång av traktorns funktioner och service baserat på 1500 timmars serviceschema. Vi gör även ett Dynamometer test på maskinen för att under belastning se att maskinen presterar som den ska. 15 % rabatt på reservdelar i samband med servicen.

Vänligen kontakta oss för en offert, vi skräddarsyr servicen efter maskinens behov. Vid bokning av denna service erbjuder vi även hämtning och lämning av din traktor för 750 kr.   

Alla priser exkl. moms. Miljöavgifter och ev kostnad för servicebuss tillkommer. Priserna gäller vid bokning t.o.m. 28/2 2017.